lång tids sökande nya förpackningar till kryddorna

Nya förpackningar till kryddorna


Efter lång tids sökande hittade jag dem äntligen, nya förpackningar till kryddorna i passande storlek och som går smidigt att packa. Det är refillerna som bytt kostym och fått nya påsar. Även etiketterna har fått nytt utseende i och med detta.
I

Det som är så bra är att de nya påsarna skyddar mot luft, fukt och UV strålning och även är återförslutningsbara. De går också att ha stående om man skulle vilja det, bara dra ut botten lite grann så står de stadigt. Vi har använt dem här hemma i någon månad nu och det känns väldigt bra. Jag hoppas ni kommer uppskatta bytet lika mycket som vi själva gör. Nu återstår det att fotografera alla kryddorna och byta produktbilderna i webbutiken. Hur det ska ska se vet jag ännu inte så det kan ta sin lilla tid. Men när jag väl kommer igång brukar det flyta på bra.

Våren är på väg och det är mindre än en månad kvar till påsk. Så jag vill passa på att nämna att i webbutiken finns det samlat lite smått och gott som kan passa att lägga i påskägget. Direktlänk finns nedan samt till kryddorna i refillpåse som levereras i sin nya kostym. Önskar dig en finfin start på våren 🍃 /Maria
I

Nya förpackningar till kryddorna
Kryddor i praktiskt refillpåse
Pask insta 2
Påsk i Kryddboden

Lämna ett svar

0

Din varukorg