Välkommen till min lilla stuga!

Nu kan du handla kryddor av mig hemma på gården igen.

Öppet varje måndag 14.00-17.00

 

(Extraöppet inför jul vecka 50 och 51 onsdag-fredag 14.00-17.00)


Vill du komma en annan tid går det jättebra att kontakta mig så bestämmer vi när det passar oss båda.  Du når mig på telefon 070-99 25 763  eller via e-post här. Varmt välkommen att fylla på ditt kryddförråd. /Maria

 


Gör något kul med goda vänner.
I

Den lilla stugan där jag har krydderiet finns det numera plats att ta emot en mindre grupper på ca 8-10 personer.  Är ni ett kompisgäng som vill göra något ihop, till exempel handla kryddor i samband med att ni gör något roligt när ni besöker Tynderö är ni välkomna hit, bara kontakta mig så ordnar vi det./Maria

I

Stugan och krydderiet i vinterskrud

 

Kontakta mig för mer info eller tidsbokning.

 

0

Din varukorg