Om


Jag som gör kryddblandningarna heter Maria Österborg och varit verksam i branschen sedan 1991. Kryddorna är omsorgsfullt utvalda och specialiteten är kryddblandningar med ostronskivling som är en fantastisk naturlig smakförhöjare. Ledorden är gott och enkelt med hög kvalitet. I år firar vi 25 år, kryddorna och jag, det känns helt fantastiskt. Tack alla underbara kunder!
Tynderö Kryddbod

KryddbodenHär på hemsidan finns också lite annat som ligger mig varmt om hjärtat. Bl.a kan du boka en avslappnande Access Bars behandling som utförs i min lilla stuga. Här kan du läsa mer om vad den kan göra för dig. Sedan 2015 utbildar jag även inom Feng Shui med workshops och via webben. Kontakta mig om du har några frågor eller vill boka tid.

Du når mig via e-post här eller ring 070-99 25 763

Kryddboden Tynderö
Lite kort historik:
Att den här idéen skulle hålla och bli så uppskattad hade vi ingen aning om när den första kryddblandning såg dagens ljus sommaren -95. Vi hade då odlat ostronskivling i större skala under några år och vi ville gärna förädla den på något sätt. Det skulle inte var komplicerad och framförallt skulle det smaka bra, frågan var bara vad skulle vi hitta på? Plötsligt en dag kom idén från ingenstans – att blanda ostronskivling med kryddor av hög kvalitet, kort därefter var första kryddblandningen född. Det dröjde inte länge innan den fick sällskap av andra kryddor som sedan blev navet i företaget. Våren 2009 bestämde jag mig för att vidareutbilda mig inom Feng Shui och coachning och har sedan dess jobbat parallellt med det och kryddorna. Jag har en hemsida till där jag har samlat allt under namnet Njut Livet som du hittar här >>

0

Din varukorg