Vanliga frågor – FAQ


Här har jag samlat några vanliga frågor eller som det också kallas FAQ (Frequently Asked Questions). Om du undrar över något som inte finns med här är det bara att skicka din fråga via mail här>>

Hur lång tid tar det innan jag får min beställning?
Din beställning skickas inom 1-3 arbetsdagar efter att beställningen är genomförd och är oftast framme hos dig som kund någon dag senare.

Det är första gången jag ska göra en beställning. Hur får jag mina varor?
Paket under 2 kg skickas med Post Nord (spårbart), väger det över 2 kg skickas det med DHL Service Point.

Om något går sönder i transporten, till exempel en kryddburk, vad händer då?
Kontakta mig så snart som möjligt och då också med ett kort så skickar jag en ny utan kostnad.

Om jag upplever att någon av mina varor inte motsvarar det jag beställde, kan jag skicka tillbaka den då?
Ja absolut, kontakta mig innan så löser vi ditt problem tillsammans.

Jag skulle vilja ge bort kryddor som presenter till kunder i mitt företag. Behöver jag göra beställning via webbutiken då?
Det bästa är att du hör av dig till mig. Jag har lång erfarenhet av företagspresenter, vill du betala mot faktura går det bra.

Att beställa och skicka present direkt till en vän är ju jättebra. Jag vill att paketet ska komma som en överraskning i brevlådan. Men varför behöver jag skriva i mottagarens mobilnummer? 
Mottagarens mobilnummer eller mailadress behövs i första hand som en säkerhetsåtgärd om paketet mot förmodan skulle försvinna. Det behövs också om paketet aviseras för hämtning hos ombud då det krävs någon form av legitimation för att få det utlämnat.

Jag skulle behöva en present till en vän som älskar matlagning men är osäker på vilka kryddor jag ska beställa. Kan jag kontakta dig för att få lite tips på vilka jag ska välja och även få det fint paketerat?
Ja absolut! Hör av dig till mig så löser vi det tillsammans.

Kan jag ta olika kryddblandningar i samma maträtt?
Ja det går fint att iallfall blanda två olika kryddblandningar i samma maträtt. Jag har själv inte provat fler men mitt tips är att inte ta för mycket av kryddblandningarna om du väljer att använda flera olika, risken är att det kan bli för starkt.

Tynderö, var ligger det?
Tynderö är en vacker halvö vid Medelpadskusten och ligger mellan Sundsvall och Härnösand i Timrå kommun.

När startade Tynderö Kryddbod?
Tynderö Kryddbod har funnit sedan mitten av 90-talet. Det började med en gårdsbutik hemma på gården och har funnits som online under många år.

 

0

Din varukorg