E-bok med recept från hemsidan


Det här har någonting jag velat gjort ett tag, samla recepten från hemsidan i en e-bok. Nu är den klar och innehåller 12 recept samt lite tips och idéer på vad man kan göra med kryddorna. Receptsamlingen är helt gratis och beställs via webbutiken. Smidigt att ladda ner och ha i mobilen och läsplattan eller att skriva ut. På sista sidan finns det även plats att göra egna anteckningar.

Receptsamling som e-bok från Tynderö Kryddbod

Det känns jättekul att e-boken blev klar just i år när det är jubileumsår. Min förhoppning är att recepten ska ge inspiration och glädje i köket. Det händer ju lite titt som tätt att idéerna sinar och det blir ungefär samma mat hela tiden under vissa perioder, inspirationen bara försvinner och då kan det vara bra med lite nya infallsvinklar. Mer om e-boken och recepten finns att läsa  här>>

Det är alltid roligt att få ta del av vad andra gör för gott med kryddorna, brukar du göra något som du känner att du skulle vilja dela med dig av blir jag jätteglad och lägger mer än gärna upp det här på hemsidan. Kontakta mig i så fall via formuläret nedan.

Snart hörs vi igen, ha det så gott tills dess! /Maria


 

Lämna ett svar

0

Din varukorg