• Snart jul

    Oj vad tiden har rusat iväg, nästa vecka är det redan första advent. Under hösten har det hänt mycket både här på hemsidan och i Kryddboden. Bland annat har hemsidan blivit uppdaterad med ett recensionsprogram och det har redan kommit in flera fina recensioner som gör mig alldeles varm, tack snälla ni ❤️ Jag ser verkligen fram emot att ta del av flera. Även ett bokningsprogram har fått flytta in, så vill du komma och handla kryddor, te eller julklappar i min mysiga stuga finns det tre dagar i veckan med tider som går att boka online. Vill du komma en annan tid är det bara att höra av dig…

  • E-bok med recept från hemsidan

    Det här har någonting jag velat gjort ett tag, samla recepten från hemsidan i en e-bok. Nu är den klar och innehåller 12 recept samt lite tips och idéer på vad man kan göra med kryddorna. Receptsamlingen är helt gratis och beställs via webbutiken. Smidigt att ladda ner och ha i mobilen och läsplattan eller att skriva ut. På sista sidan finns det även plats att göra egna anteckningar. Det känns jättekul att e-boken blev klar just i år när det är jubileumsår. Min förhoppning är att recepten ska ge inspiration och glädje i köket. Det händer ju lite titt som tätt att idéerna sinar och det blir ungefär samma…

  • Äntligen är grillsäsongen här

    Nu går vi en härlig tid till mötes, visst är det underbart! I det här inlägget vill jag dela med mig av några goda kryddor som är speciellt bra till grillning. I Att göra en marinad är jättegott till t.ex fläskfilé eller karré. Husets Röda, BBQ, Choko/Chili och Grill & Stekkrydda är några favoriter. Vi brukar blanda ungefär två teskedar kryddblandning till en deciliter kallpressad olivolja och ibland också lite soja. Köttet får sedan ligga i marinaden några timmar. En stund innan grillningen är det bra att ta upp köttet och låta överflödig marinad rinna av lite, det gör att glöden inte börjar brinna så lätt. I Ett tillbehör som…

  • Tynderö Kryddbod 25 år

    Helt otroligt att det snart gått hela 25 år sedan första kryddblandningen såg dagens ljus! Det var Tynderö Gårdskrydda som verkligen har blivit en klassiker, lika populär idag dom då. Den passar till goda såser eller i grytor av olika slag. Två favoritrecept är lammstek som tar lite tid att göra och pasta med godaste såsen som är klar ungefär på en kvart. Fler recept är på gång nu under våren. Tynderö Gårdskrydda I samband med 25 års jubileumet har också hemsidan och webbshoppen fått en uppfräschning. Den har bl.a blivit väldigt mycket snabbare och det är lättare att gör beställningar vi mobilen, jag hoppas du uppskattar det lika mycket…

0

Din varukorg