Räksallad


Det här är väldigt gott att äta en varm dag eller när man vill ha något lättare på kvällskvisten. Perfekt också att servera till förrätt i ett fint glas. Även gott tillsammans med musslor, se recept längre ned på sidan.Gott recept på räkor från Tynderö Kryddbod

Räksallad

Du behöver;
Räkor
Sallad eller bladspenat
Tomat
Gurka
Oliver
Gärna en avokado
Paprika
Olja
Kokt ägg i klyftor
En god vinäger
Italiensk Salladskrydda

Skär grönsakerna och lägg i en skål, blanda 2 delar olja och en del vinäger med 1-2 tsk Italiensk salladskrydda och slå över salladen, lägg i räkorna och äggen, blanda väl.

Serveras gärna tillsammans med gratinerade musslor (se recept här>>) samt ett gott bröd till. Mums!

 


GODA KRYDDOR TILL SKALDJUR
från Kryddboden Tynderö

Italiensk Italiensk salladskrydda i burk
Italiensk Salladskrydda
Dillade gör underverk med fisk och skaldjursrätter.
Dillade
Salta Stänk från Holmö i praktisk refill, ett örtsalt med mycket aromer. Så gott till fisk, sallad, grillat, ägg- och potatisrätter.
Salta Stänk från Holmö

Lämna ett svar

0

Din varukorg