Viltkrydda i burk
68.00kr
Godaste kryddblandningen till vilt. Viltkrydda passar också fint till nötkött om man vill ha lite “vild” smak. Ugnsrosta rotfrukter eller potatisklyftor tillsammans med flingsalt och olja. Jättegott när det kylan kryper på eller är allmänt kyligt ute.
Innehåller persilja, enbär, koriander, svartpeppar, lök, paprika, salt, ostronskivling, lagerblad, salvia, rosmarin, timjan, vitlök .
100 ml/förp som rymmer en burk.
Vill du beställa refillpåse klicka här >>
I lager
Beskrivning
Godaste kryddblandningen till vilt och ugnsrostade grönsaker. Viltkrydda är värmande god när hösten börjar nalkas eller det är lite allmänt kyligt ute. Jättefin till mustiga grytor och ugnsrostade grönsaker.För några år sedan fick jag detta tips på Viltkebab av en kund, helst tillagas den ute på en stekhäll men fungerar även bra i vanlig stekpanna. Det behövs älgskav, Viltkrydda, lite salt, smör eller olja att steka i. När det är klart fylls pitabröd med sallad, yoghurtsås (gärna med vitlök), tomat, picklad rödlök och sist köttet. Går snabbt att tillaga och smakar ljuvligt.
Innehåller persilja, enbär, koriander, svartpeppar, lök, paprika, salt, ostronskivling, lagerblad, salvia, rosmarin, timjan, vitlök.
100 ml/förp som rymmer en burk.
Ytterligare information
Vikt | 0.2 kg |
---|
Görel Vilminko –
Ulf Ring –
Anonym –