Ny folder Tynderö Kryddbod

Hösten i Kryddboden


Tänk att vi redan är i mitten av september och vi går in i den vackra årstiden när naturen byter skepnad och bjuder på sprakande färger. Hösten är här och ett lugn kommer långsamt smygande när dagarna blir kortare och man får börja tända lampor och ljus, laga lite god mat och krypa upp i soffan med en kopp te och bara mysa. I månadens kampanjer under september-oktober finns både te och kryddblandningar som värmer och piggar upp så här års. Kryddpaketet innehåller Lax Mix, Salta Stänk från Holmö och Viltkrydda. Krydd- och te paketet innehåller Limepepper, Mexi Hot och Temys. Månadens te är Farbror Alberts goda blandning, Temys och Fjärilvingad.

Månadens te och kryddor september oktober
Månadens te och kryddor hittar du här >>

 

Något som jag har funderat väldigt länge på att göra men som inte riktigt hitta formen hur det skulle se ut gav sig till känna när det regnade som mest i somras.  En helt ny folder med info om kryddorna växte sakta fram på datorskärmen mellan regnskurarna. Jag kan bara sammanfatta känslan när de var klara med ÄNTLIGEN!! Helt fantastiskt att ha alla kryddor samlade i en folder samt en kortare presentation av Tynderö Kryddbod. På baksidan finns det plats för egna anteckningar som jag hoppas kommer till användning. Beställer du i webbutiken eller handlar i Kryddboden följer en folder med.  Kontakta mig om du skulle vilja ha foldern som PDF-fil så skickar jag den till dig.

Folder Tynderö Kryddbod

 

I höst är det öppet i Kryddboden varje måndag kl 14.00-17.00. Vill du komma en annan tid eller dag är det bara kontakta mig via telefon eller mail. I webbutiken finns massor av gott som kan beställas och skickas direkt till mottagaren om man bor långt ifrån varandra, det går också bara att höra av sig till mig så sätter vi ihop något tillsammans.

Önskar dig en fin start på hösten och ha det så gott till nästa gång! /Maria

Lämna ett svar

0

Din varukorg