Påskpaket med te & konfekt till en vän

(4 kundrecensioner)

Skicka ett härligt påskpaket med te och konfekt till en vän. Ett handskrivet kort med en hälsning från dig och spårbart porto ingår.

Detta paketet är för den som gillar det där lilla extra. För vem skulle inte bli glad av att få det vackra påsketägget innehållande frisk mandelkofekt, te och ljuvliga örtkarameller.

Ett handskrivet kort med en hälsning från dig och spårbart porto ingår. Hälsningen skrivs i kassans meddelande fält. Paketets utsida dekoreras med en guldfärgad etikett som önskar Glad Påsk (se bild 3) och innehållet packas omsorgsfullt för att upplevelsen ska bli något alldeles extra när det öppnas av mottagaren.
Längre ner finns mer detaljerad beskrivning av innehållet.

Kategorier: ,

Beskrivning

Skicka ett härligt påskbrev med te och konfekt till en vän. Ett handskrivet kort med en hälsning från dig och spårbart porto ingår. I kassan finns ett meddelandefält där du skriver vad som ska stå på kortet. Paketet packas omsorgsfullt för att upplevelsen ska bli något alldeles extra när det öppnas av mottagaren.

Påskpaketet innehåller;

 • Blåkulla, ett svart te med uppiggande och fräscht smak. svart te som kan locka fram ett smålyckligt leende. Läs mer om innehållet här >>
  I
 • 6 stycken härliga örtkarameller inslaget i fint papper. Läs mer om innehållet här >>
  I
 • Påskkänslan förstärks av det underbart vackra påskägget med vårligt gula mandelkonfekt (8 st) med smak av frisk citron.
  De innehåller socker, MANDEL, HELMJÖLKSPULVER, kakaomassa, kakaosmör, VASSLEPULVER (MJÖLK), risstärkelse, förtjockningsmedel (E414), färgämne (E516), emulgeringsmedel (E322,SOJALECITIN), färgämne (E100), naturlig citronarom, solrosolja, naturlig vaniljarom, glukossirap, tapioca dextrin.

 

4 recensioner av Påskpaket med te & konfekt till en vän

 1. Helena Eriksson

 2. Catarina R.

  Gott

 3. Nina

  Prisvärd och smidig lösning när man vill skicka en hälsning!

 4. Agnetha E.

  Superbra service!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0

Din varukorg