Access Bars


Det här är en perfekt behandling för dig som har svårt att sova, känner dig stressad eller helt enkelt sitter fast i en situation som du vill ta sig ur. Behandlingen lugnar hela kroppens system och gör tankarna klarare. Det är lite som Feng Shui för själen, man rensar i sina tankar och låsta föreställningar. Efteråt har allt det där som spretat åt alla möjliga håll i huvudet samlats och funnit sin plats samtidigt som kroppen har blivit helt lugn, det som tidigare kändes helt omöjligt uppleves oftast som helt möjligt efter en behandling. Med lätta tryck berörs 32 punkter på huvudet som motsvarar olika aspekter i livet som, glädje, tacksamhet, sorg, kreativitet, pengar, kontroll, lugn och ro, medvetenhet o.s.v. Du sitter skönt bakåtlutad i en fåtölj och bara tar emot. Visst låter det underbart? Jag lovar, det är helt fantastiskt.

Vi håller till i min mysiga stuga där också krydderiet huserar och eftersom vi lever i en väldigt speciell tid just nu har jag vidtagit några skyddsåtgärder som gör att behandlingen ska kännas säker. Bl.a finns en plexiglasskiva mellan dig och mig och självklart använder jag handsprit före och efter behandlingen. Rummet är stort och luftigt med god ventilation som filtrerar luften. Varmt välkommen att boka din alldeles egna rogivande stund nedan där du också kan betala via webbutiken./Maria

Access Bars

 

 

 

 

 

 

 

 


För företag i Sundsvall, Timrå och Härnösand går det bra att boka tid. Är ni minst tre stycken kommer jag till er arbetsplats. Kontakta mig för mer information på telefon 070-99 25 763.

Den här filmen om Access Bars beskriver så fint hur behandlingen går till och vad den kan göra för skillnad för att komma ner i varv i både kroppen och i tanken.

Tekniken är utvecklad av Gary Douglas som är grundare av Access Consciousness, Godkänt av Statens Certification Board för terapeutisk massage och karosseri i USA.

0

Din varukorg