facebook instagram 
Logga Tynderö Kryddbod meny

Hej kära kryddvän!
Hoppas du har haft det bra sedan sist. Maj månad är äntligen här och vi går en underbar tid till mötes. Visst är det härligt!

Nu startar också grillsäsongen för många. På hemsidan finns ett nytt inlägg med lite smått och gott som passar dessa gyllene stunder. Direktlänk finns längre ner i detta brev. Även morsdag infaller i maj som i år är söndagen den 29:e. I webbutiken finns lite förslag som du hittar här.

Under den här månaden (eller så långt lagret räcker) följer en av mina favoritkryddor till grillning med när du gör en beställning. Jag har valt ut tre och vilken av dem som skickas med till dig blir en överraskning. Självklart går det att använda dem till mycket annat också, lukta och smaka lite på dem och låt sedan fantasin flöda. Recept och tips finns också på hemsidan eller kontakta mig.


wp-1651585184819
Vilken favoritkrydda som kommer med i din beställning blir en överraskning.

Äntligen är grillsäsongen här

Visst är det härligt, äntligen är grillsäsongen här och vi går en underbar tid till mötes! Här delar jag med mig av lite tips som passar fint till sommarens grillningar. I Ett tillbehör som alltid är uppskattat när man grillar är aromsmör. Tre kryddor som är klockrena för det är Persillade, Rouille, och BBQ. Ta rumsvarmt smör eller Bregott och …

Läs mer
Grillning

Ha en fin vår kära kryddvän och må så gott till nästa gång! /Maria

Logga Tynderö Kryddbod meny
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet