Tynderö Kryddbod 25 år
Helt otroligt att det snart gått hela 25 år sedan första kryddblandningen såg dagens ljus! Det var Tynderö Gårdskrydda som verkligen har blivit en klassiker, lika populär idag dom då. Den passar till goda såser eller i grytor av olika slag. Två favoritrecept är lammstek som tar lite tid att göra och pasta med godaste såsen som är klar ungefär på en kvart. Fler recept är på gång nu under våren.
Tynderö Gårdskrydda
I samband med 25 års jubileumet har också hemsidan och webbshoppen fått en uppfräschning. Den har bl.a blivit väldigt mycket snabbare och det är lättare att gör beställningar vi mobilen, jag hoppas du uppskattar det lika mycket som jag. Är det något som är helt tokigt är jag glad om du kan lämna ett meddelande här under. Nu när det tidskrävande arbetet med uppdateringen av hemsidan är över finns äntligen tid till att planera lite firande som kommer inom kort så kom ihåg att kika in här på hemsidan då och då. Hörs snart igen, ha det så gott tills dess! /Maria