Ugnsgratinerade musslor


Det här receptet passar fint framför tv:n eller som förrätt och går också jättebra att
förbereda inför festen. Här har vi använt Salta Stänk från Holmö.
KRYDDBODEN

Ugnsgratinerade musslor med räksallad Tynderö KryddbodDu behöver;

ett paket frysta gröna musslor (500 gr)

100 gr smör eller 1 dl olivolja (rumstempererat)

2 tsk citronsaft

2 msk riven Parmesanost

2 tsk Salta Stänk från Holmö

Lägg de frysta musslorna i en ugnssäker form och sätt ugnen på 225 grader. Blanda ingredienserna med varandra, fördela sedan jämt över musslorna. Gratinera i mitten av ugnen i ca 12-15 minuter. Servera med ett gott bröd och en god räksallad som du hittar recept på här>>


GODA KRYDDOR TILL GRATINERADE MUSSLOR
Tynderö Kryddbod

Salta Stänk från Holmö i praktisk refill, ett örtsalt med mycket aromer. Så gott till fisk, sallad, grillat, ägg- och potatisrätter.
Salta Stänk från Holmö
Herrgårdskrydda i burk och refill
Herrgårdskrydda
Åstösalt i burk och refillpåse
Åstösalt 

Lämna ett svar

0

Din varukorg